Відбулось перше пленарне засідання чергової п’ятдесятої сесії міської ради

29 березня у залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбулось засідання чергової п’ятдесятої сесії Переяслав-Хмельницької міської ради сьомого скликання, яке провів міський голова Тарас Костін. У заході взяли участь депутати міської ради, секретар ради Петро Бочарін, перший заступник міського голови Григорій Карнаух, заступник міського голови Валентина Губенко, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету, представники установ, підприємств та організацій міста, ЗМІ, жителі міста. У ході засідання депутати розглянули лише частину питань порядку денного, зокрема основні з них: про передачу комплексу, що знаходиться за адресою: вул. Гімназійна,18 в оперативне управління комунальному закладу «Переяслав-Хмельницька ДЮСШ»; про внесення змін до рішення до рішення сесії Переяслав-Хмельницької міської ради VIІ скликання від 21.12.2017 № 13-46-VІI «Про бюджет міста Переяслава-Хмельницького на 2018 рік»; про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Переяслава-Хмельницького на 2018 рік, затвердженої рішенням міської ради від 21.12.2017 № 12-46-VII.

Перед відкриттям першого пленарного засідання всі присутні взяли участь у молебні за мир та злагоду у втіленні державної політики на місцевому рівні, який провели представники всіх релігійних конфесій міста.

Протокол поіменного голосування_50 сесія_(І пленарне засідання) 29.03.2018

Друге пленарне засідання чергової п’ятдесятої сесії Переяслав-Хмельницької міської ради сьомого скликання відбудеться 02 квітня 2018 року о 14.00 годині в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради.

Додати коментар