Танцювальний колектив «Фаворит» здобув перемогу на VI Всеукраїнському фестивалі-конкурсі талантів «Феєрія зірок»

23 березня, в місті Києві, проходив VI Всеукраїнський багатожанровий конкурс-фестиваль талантів для творчої молоді – «Феєрія зірок». Захід проводився з метою активізації дитячої та юнацької  творчості, пошуку і розкриття творчих здібностей юних виконавців. Організатор творчого фестивалю-конкурсу – фестивальний центр «Коррадо», його засновник – Заслужений артист естрадного мистецтва України: Кравцов Олександр Андрійович.

У заході взяли участь діти з усієї України, понад 40 хореографічних колективів, які показували свої таланти у різних номінаціях.

Конкурсна програма була насичена яскравими номерами в різних жанрах. Оцінювали конкурсантів зірковий, компетентний, незаангажований  склад членів журі.

У фестивалі взяв участь танцювальний колектив «Фаворит» з міста Переяслава-Хмельницького, керівником якого є студентка фінансово-гуманітарного факультету Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди Анна Танана.

На фестивалі-конкурсі наші земляки посіли почесне перше та два других місця, у номінації – сучасна хореографія.  Колектив отримав 4 призові кубки, почесні грамоти, всім учасникам вручили медалі, а також сертифікат «Grand prix» на 1000 євро та два сертифікати-путівки на 500 євро –  на поїздку в творчий табір «Разом» сонячної Болгарії (місто Кітен), із відомими хореографами-тренерами: Амадором Лопесом, Владом Ямою та іншими.

 Керівник Анна Танана отримала подяку-диплом: за активну участь, професійну плідну діяльність, самовіддану творчу працю та особистий внесок у розвиток української культури та виховання підростаючого покоління на засадах загальнолюдських цінностей, а також запрошення на подальшу співпрацю з фестивалями-конкурсами.

Діти поверталися додому з величезною кількістю позитивних вражень та переповнених емоцій,  натхненням на подальші перемоги.

Бажаємо юним танцюристам  творчого натхнення та подальших успіхів на сцені! Так тримати! Знай наших!

Ольга Науменко

Додати коментар