В Переяславі-Хмельницькому відбулась акція «Доторкнись долоньками» в рамках соціального проекту «Добрі справи»

Протягом майже двох місяців волонтери «Довіри» КЗ КОР «Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат «Патріот» проводили акцію «Доторкнись долоньками» в рамках соціального проекту «Добрі справи». Кутова Дарина, Василевич Юлія, Касьянова Олександра, Васько Оксана, Кутова Юлія, Яковенко Олександр та Михальчишин Єгор приходили до вихованців, які перебувають у стаціонарному відділенні комплексної реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та дітей групи ризику Переяслав-Хмельницького центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів щоб спільно проводити дозвілля. Разом з ними малювали, робили аплікацію та різні поробки, розфарбовували, виготовляли листівки до різноманітних свят.

22 березня дана акція була завершена концертною програмою «У колі друзів». Патріотичні пісні про Україну звучали у виконанні Кутової Юлії та Василевич Юлії, лірична пісня про маму у виконанні Васюхно Вікторії викликала хвилювання у присутніх. Вальс вкотре зачарував своєю ніжністю у виконанні старшої групи хореографічного гуртка «Лілея»: Твердої Наталії, Васюхно Вікторії, Кривко Дарії, Петрик Марини, Перчук Валентини. Українській таночок «Як у нас на Україні» виконувала молодша група хореографічного гуртка «Лілея» Васько Оксана, Демченко Катерина, Аронська Наталія, Павленко Маргарита, Романенко Поліна, Левченко Таїсія.
Танцювальну композицію «Тримай…» неперевершено виконали Демченко Катерина та Васько Оксана. Михальчишин Єгор звернувся до присутніх з вітанням-побажанням. Усім присутнім, як діткам, так і дорослим, сподобалось робити спільні танцювальні рухи під керівництвом Твердої Наталі та Васько Оксани. Ведучими цього дійства були Кутова Дарина та Яковенко Олександр.
З вітальними словами до усіх присутніх звертались заступник міського голови Валентина Губенко, генеральний директор центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів Раїса Голованова, директор міжнародного фонду Анелія Ковальська.
Генеральний директор центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів Раїса Голованова вручила подяку Василю Козію. Приємно було почути, що ліцеїсти – це гордість міста Переяслава-Хмельницького. Волонтери «Довіри», котрі задіяні в акції «Доторкнись долоньками», отримали подяки за свою діяльність.

Завідувач стаціонарного відділення комплексної реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та дітей групи ризику Переяслав-Хмельницького центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів Світлана Богданівна Шпакова від імені працівників та вихованців закладу пригостила ліцеїстів смачним пирогом та узваром та подарувала вироби на згадку про зустіч педагогу-організатору ліцею Лілії Костюк, керівнику хореографічного гуртка «Лілея» Олені Богуш та соціальному педагогу Наталії Павленко. Директор ліцею-інтернату Василь Козій подарував діткам смаколики.
Зустріч закінчилась словами «Дякуємо!» від вихованців стаціонарного відділення комплексної реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та дітей групи ризику Переяслав-Хмельницького центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів та гучними оплесками від усіх присутніх

Додати коментар