Кращих освітян Київщини відзначили до професійного свята. Нагородили і нашого земляка, вчителя Великокаратульської гімназії Юрія Федоренка

З нагоди Дня працівників освіти в області відбувся урочистий захід та церемонія нагородження працівників системи освіти Київщини.
24 педагоги та управлінці освітньої системи Київської області, які досягли вагомих результатів у своїй професійній діяльності, були нагороджені відзнаками Київської обласної державної адміністрації.
Від імені голови Київської обласної державної адміністрації освітян із професійним святом привітала його заступниця Жанна Осипенко та вручила нагороди. Зокрема, пам’ятну статуетку «Лідер освітнього фронту» та грошову премію отримали 14 педагогів області. Також освітяни були нагороджені Почесними грамотами Київської обласної державної адміністрації та Подяками голови Київської ОДА.

Почесною нагородою відзначено і нашого земляка – вчителя економіки Великокаратульської гімназії Юрія Федоренка.

Крім того, Подякою голови Київської обласної державної адміністрації з нагоди Дня захисників і захисниць України та з нагоди професійного свята були відзначені 47 освітян, які захищають незалежність і територіальну цілісність України на полі бою. Оскільки с – с вони не змогли прибути на церемонію нагородження, відзнаки передадуть у військові частини, де вони виконують бойові завдання.

«У ці складні часи освітяни Київщини продовжують самовіддано виконувати свої професійні обов’язки, залишаються лідерами освітніх змін, гідним прикладом і духовною опорою для своїх вихованців, учнів та студентів; мотивують їх до навчання упродовж життя, навчають їх бути гідними пам’яті героїв, виховують у своїх учнів духовність, національну свідомість, патріотизм, активну громадянську позицію, вміння долати виклики війни і свято вірити в те, що часи лихоліття, які переживає Україна, неодмінно закінчаться, і ми будемо жити у вільній, сильній і квітучій державі!» – привітала колег заступниця голови КОДА Жанна Осипенко.

  

Додати коментар