Київщина посідає перше місце в Україні за кількістю заяв від кандидатів на посади фахівців із супроводу ветеранів

Київщина лідирує в Україні за кількістю заяв на участь у проєкті супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб. Станом на кінець вересня вже подано 147 заяв. Про це під час брифінгу повідомив директор Департаменту соціального розвитку та ветеранської політики Ігор Мещан.

Фахівці із супроводу забезпечуватимуть індивідуальний підхід до кожного ветерана, надаючи всебічну допомогу в реабілітації, адаптації, психологічній підтримці, працевлаштуванні та вирішенні соціально-побутових питань.

«Багато ветеранів стикаються з серйозними психологічними та соціальними труднощами. Впровадження інституту помічника ветерана сприятиме швидшій адаптації до цивільного життя та зменшить рівень безробіття і соціальної ізоляції. Запрошуємо волонтерів, громадських активістів, які вже мають досвід підтримки ветеранів, членів сімей ветеранів та загиблих, та самих ветеранів, які вже демобілізувалися увійти до лав помічників ветеранів», – зазначив Ігор Мещан.

Подати заяву на посаду фахівця із супроводу та пройти тестування можна до 30 жовтня 2024 року включно. Для цього потрібно перейти на веб-платформу е-Ветеран, у розділі «Електронні сервіси» натиснути «Заява на участь у відборі на посаду фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб» та заповнити відповідну форму. 

Поділитися

Додати коментар