На спортбазі «Переяславль» пройшли змагання, приурочені до Всесвітнього дня туризму

Кожному сьогоднішньому ранку ми завдячуємо нашим Захисникам та Захисницям, які стримують ворога і дають можливість нашим дітям жити, навчатись, змагатися у відносно спокійному середовищі. Не втомимося ДЯКУВАТИ їм за це! Завдяки Збройним Силам ми, педагоги, можемо працювати, проводити заходи, відкривати світ нового для наших дітей!
На спортивній базі «Переяславль» пройшли змагання, приурочені до Всесвітнього дня туризму, серед вихованців Переяславської станції юних туристів. Гуртківці двох вікових груп змагалися на дистанції «Смуга перешкод», долаючи такі етапи як «Горизонтальний маятник», «Навісна переправа», «Паралельні мотузки», «Купини» та «Спуск по схилу» (останній етап вихованці середньої вікової групи проходили із самонаведенням).
Сприятлива, тепла, майже літня погода, приємне спілкування з друзями додавали учасникам мотивації, тому всі намагались пройти випробування якнайкраще. Тож у підсумку маємо наступні результати.
Переможцями у середній віковій групі серед хлопців стали: Коляденко Назар; Бурмантов Максим, Филоненко Констанантин;
серед дівчат: Боліла Дарина; Богдан Вероніка; Столяренко Марина.
У молодшій вікові групі серед хлопчиків найкращими стали: Чуприна Тімур, Бобовський Олександр, Хоменко Нікіта;
серед дівчаток: Левенець Аліса; Маруженко Ельвіра; Озерець Дарина.
ВІТАЄМО! Так тримати!
Хочемо подякувати людині, яка посприяла проведенню даного заходу з максимальною користю для наших гуртківців.
Завдяки голові ГО « Переяслав драгон бот клуб» Володимиру Анатолійовичу Бурякову діти отримали неймовірні емоції та досвід з веслування на човні драгон бот! Також наші слова вдячності директору спортбази Богдану Сальку.
Перші змагання цього навчального року пройшли досить успішно як для початківців, так і « досвідчених» наших гуртківців. Попереду багато цікавого! До зустрічі на заняттях – допис Оксани Палатної.

Додати коментар