Шановні жителі славного і древнього Переяслава!

Вітаю вас з Днем міста! Сьогодні ми вшановуємо не лише наше прекрасне місто, але й його героїчне минуле, стійкість і мужність кожного з вас.

Наше місто – це символ нескореності та волі, місце, де кожен камінь нагадує про подвиги та відвагу його мешканців. Це місце, де кожна вулиця дихає історією, а кожен будинок – це жива пам’ять про ті дні, коли місто відстоювало свою свободу.

У цей святковий день бажаю вам міцного здоров’я, щастя та процвітання. Нехай мир і злагода завжди панують у ваших домівках, а наша громада буде ще сильнішою та дружнішою. Нехай наші діти ростуть у безпеці та радості, пишаючись своїм рідним містом та його незламними та консолідованими мешканцями.

Пам’ятаймо і шануймо наших героїв, які зробили все можливе для того, щоб ми могли жити у вільному та незалежному місті. Їхні подвиги залишаються назавжди у наших серцях, а їхній приклад надихає нас на нові звершення.

Нехай цей день принесе вам радість і натхнення. Разом ми зможемо досягти великих вершин і зробити наше місто ще кращим. Зі святом, дорогі друзі! З Днем міста!!!

Із повагою

та найкращими побажаннями

міський голова                                                                                                                Вячеслав САУЛКО

default
default
default
default
default
default
default
default

Фото виконані та надані ТОВ “МЕДІА КОНТЕНТ ГРУП”

Додати коментар