На Київщині вихованці військового ліцею провели акцію «День щастя»

20 березня відзначалося Всесвітній день щастя і ми не виняток. Ліцеїсти та працівники закладу завдяки учасникам волонтерського об’єднання «Довіра» також долучилися до щасливчиків цього дня.

Що робить людину щасливою? Для когось найбільше щастя − відчувати, що ти потрібен людям. Для інших щастя − це відкривати незвідане, знайти себе в улюбленій роботі. Бути щасливим − це означає любити свою Вітчизну, свою сім’ю, рідну природу, мистецтво, працю та ще багато–багато іншого. Щастя у кожного різне. Але буває відчуття, що чогось не вистачає для повного щастя. Змінити це відчуття вирішили учасники волонтерського об’єднання «Довіра» КЗ КОР «Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат «Патріот» Михальчишин Єгор, Кутова Юлія, Яковенко Олександр, Демченко Катерина та Васько Оксана, які 20 березня провели акцію «День щастя». Протягом двох перерв вони намагались зробити трішки щасливішими своїх однокласників, друзів, адміністрацію закладу, вчителів та інших працівників ліцею. Для цього із «коробочки щастя» всім учасникам акції пропонувалось обрати для себе те, що на даний момент зробило би їх абсолютно щасливою людиною. Сподіваємось, що дана акція принесла всім її учасникам позитивний настрій, приємні емоції і надію на щасливе майбутнє.
А завдяки нашим кухарам ми долучилися до акції, яка проводиться на базарній площі «Пункт обігріву», де не тільки розповіли про День щастя, а й безкоштовно пригощали пиріжками та цукерками із побажаннями.
Вітаємо вас з Міжнародним днем щастя! Будьте щасливими, діліться своїм щастям з близькими, частіше посміхайтеся та радійте життю. І нехай усі ваші мрії та сподівання неодмінно збуваються!

Додати коментар