Танцювальний колектив «Фаворит» з Переяслава-Хмельницького став призером на Всеукраїнському хореографічному конкурсі «Україна – це ти»

В місті Києві проходив Всеукраїнський хореографічний конкурс «Україна – це ти». Завданням заходу є естетичне виховання підростаючого покоління, підтримка і розвиток творчих здібностей, самодіяльної творчості, підвищення творчої активності дітей і підлітків, організація їх дозвілля і активного відпочинку, обмін досвідом і художніми досягненнями творчих колективів України, підвищення професійної майстерності керівників дитячих творчих колективів, розширення кругозору та інтелектуального рівня дітей і молоді України. 

У заході взяли участь конкурсанти з Київської, Одеської, Черкаської, Житомирської, Тернопільської, Харківської та інших областей.

Виступи конкурсантів оцінювало професійне журі, до складу якого увійшли народні та заслужені артисти України, зірки естради, педагоги, провідні фахівці в області культури, дитячої та юнацької творчості, а саме: викладач хореографії Київського національного університету культури і мистецтв, хореогргаф-постановник “Танцюють всі!” у Грузії – Катерина Лук’яненко; викладач-хореограф вищої категорії, завідувач кафедри сучасного естрадного танцю Київської Академії естрадного та циркового мистецтв – Валентина Зайцева.  Головою журі з хореографії  виступив  народний артист України, професор Київського національного університету культури і мистецтв – Григорій Чапкіс.

У конкурсі взяв участь відомий в Переяславі-Хмельницькому і за його межами танцювальний колектив «Фаворит», керівником якого є студентка фінансово-гуманітарного факультету Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди Анна Танана.

Колектив «Фаворит» виборов 2 та 3 призове місце у номінації «Сучасна хореографія», виконавши веселі танці під назвою «Українські весняні барви» та «Кружева».

Щиро вітаємо керівника танцювального колективу Анну Танану з успішним виступом її вихованців та зичимо подальших успіхів і нових досягнень.

Ольга Науменко

Додати коментар