Запрошуємо на спілкування з президентом федерації волейболу України та на показовий матч за участю жіночої збірної команди України з волейболу – фіналістки майбутнього чемпіонату Європи 2018 в Болгарії

23 березня 2018 р. (п’ятниця), зала ім. В.Сухомлинського педагогічного університету, о 12.00 відбудеться відкрита лекція на тему: «Стан, тенденції й перспективи розвитку волейболу в Україні й світі. Методика суддівства». Заняття проведе – Мельник Михайло Григорович – викладач кафедри спортивних дисциплін, ігор і туризму. Кандидат наук з фізичного виховання і спорту. Заслужений працівник освіти України. Президент федерації волейболу України. Член Національного олімпійського комітету України. Заступник голови Технічного комітету з волейболу FISU (Міжнародної студентської спортивної федерації).

Михайло Григорович – один з провідних волейбольних арбітрів України та Європи, суддя міжнародної категорії. Він судив більше 500 міжнародних матчів. Єдиний з українських арбітрів, які судили два фінальні етапи чемпіонатів світу (2010 рік, Італія, чоловіки і 2011 рік, Аргентина, юніори); Олімпійський континентальний відбірковий турнір (2008 рік, Туреччина, чоловіки); Фінал чотирьох Ліги чемпіонів (2009 рік, Прага, чоловіки); два фінали Кубку Челенджер (2011 рік, Баку та 2016 рік, Бухарест, жінки); за останнє десятиліття входив до ТОП-десятки Арбітрів Європи.

У програмі майстер-клас зі спортивно-педагогічного удосконалення з суддівства у волейболі.

Відбудеться майстер-клас – показовий матч між командами

жіноча збірна України з волейболу U-17 – Фіналіст  майбутнього чемпіонату Європи, Болгарія, квітень 2018 р.

та команда Національного університету фізичного виховання і спорту м. Київ

Початок гри о 13.30

Запрошуємо всіх охочих!

Додати коментар