Відбулося засідання комісії з розгляду питання щодо призначення стипендії Переяславської міської ради в галузі освіти та фізичної культури

13 вересня 2014 року в залі засідань міської ради відбулося засідання комісії з розгляду питання щодо призначення стипендії Переяславської міської ради в галузі освіти та фізичної культури. Головою даної комісії є заступник міського голови Оксана Степаненко.

Кандидатури на здобуття стипендії висувалися відділом  освіти Переяславської міської ради, відділом з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету Переяславської міської ради.

Підставою для отримання стипендії міської ради є перемоги у Всеукраїнських, обласних предметних олімпіадах, конкурсах-захисту учнівських робіт Малої академії наук України, інтелектуальних конкурсах, спортивних змаганнях, конкурсах, організованих Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Київською обласною державною адміністрацією та Київською обласною радою. А також перемоги у міжнародних змаганнях, конкурсах направлення на які здійснювалося Міністерством освіти і науки України,  Міністерством молоді та спорту України.

Комісія, розглянувши кожного кандидата на стипендію міської ради, затвердила 69 дітей та готує подання на затвердження виконавчого комітету міської ради.

.

 

Додати коментар