В Переяславі-Хмельницькому оголошено про підготовку та проведення загальноміського конкурсу «Людина року 2017»

На виконання заходів Комплексної програми розвитку культури міста Переяслава-Хмельницького на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням міської ради від 24.12.2015 № 08-04-VІІ, відповідно затвердженого календарного плану загальноміських культурно-мистецьких заходів на 2018 рік, керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підтримки творчих, талановитих особистостей, науковців, спортсменів, працівників за високі виробничі досягнення, заохочення мешканців міста до творчих ініціатив у різних сферах життєдіяльності, оцінки досягнень активних громадян, які несуть славу рідному місту за підсумками 2017 рік:

  1. Провести загальноміський конкурс «Людина року 2017» з урочистою церемонією нагородження переможців 5 травня 2018 року.
  2. Затвердити Положення про загальноміський конкурс «Людина року 2017» згідно з додатком
  3. Створити організаційний комітет з підготовки та проведення у місті Переяславі-Хмельницькому загальноміського конкурсу «Людина року 2017» з визначення кандидатур для відзначення кращих представників міста Переяслава-Хмельницького за вагомий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток за 2017 рік з присвоєнням звання«Людина року 2017» згідно з додатком
  4. Затвердити логотип загальноміського конкурсу «Людина року 2017» згідно з додатком
  5. Відділу інформації виконавчого комітету міської ради розмістити в засобах масової інформації та на офіційному сайті міської ради відповідні оголошення та матеріали про порядок висунення кандидатур і проведення конкурсу.
  1. Фінансовому управлінню міської ради, фінансово-господарському відділу виконавчого комітету міської ради, відділу культури і туризму міської ради забезпечити фінансування заходів згідно кошторисних призначень.
  2. Загальному відділу виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради довести дане розпорядження до виконавців.
  3. Контроль за виконанням данного розпорядження покласти на заступника міського голови Губенко В. В.

Міський голова  Т. В. Костін

Положення про загальноміський конкурс «Людина року 2017»

Склад організаційного комітету з підготовки та проведення загальноміського конкурсу «Людина року 2017»

Зразок клопотання

Зразок онлайн-анкети учасника

Логотип загальноміського конкурсу «Людина року 2017»

Додати коментар