ГО «4.5.0. Переяслав» продовжує допомагати захисникам на різних напрямках фронту: волонтери оголосили черговий збір

ГО «4.5.0. Переяслав» на чолі з Русланом Стародубом продовжують допомагати захисникам на різних напрямках фронту. Волонтери оголосили новий збір, інформує Proslav.

ГО «4.5.0. Переяслав» продовжує допомагати захисникам на різних напрямках фронту: волонтери оголосили черговий збір
ГО «4.5.0. Переяслав» продовжує допомагати захисникам на різних напрямках фронту: волонтери оголосили черговий збір

ГО «4.5.0. Переяслав» продовжує допомагати захисникам на різних напрямках фронту

Наприкінці серпня вкотре відбулася поїздка на два гарячих напрямки: Донецький та Харківський. Волонтери з Переяслава передали необхідне п’яти різним підрозділам у різних бригадах Сил оборони.

Під час поїздки ГО «4.5.0. Переяслав» передали:

 
  • Смаколики та готові страви;
  • Рулони плівки, цвяхи та скоби;
  • Миючі, пральні та засоби гігієни;
  • Понад 35 маскувальних сіток;
  • Багато іншого.

«Всі, хто допомагають наближати перемогу, ви всі неймовірні люди. Тільки разом ми сила. Слава народу України. Низький уклін захисникам! Вічна Слава полеглим», – додав Стародуб.

Переяславські волонтери прозвітували про нещодавні придбання для захисників

Окрім цього, 30 серпня волонтери прозвітували за придбану автомобільну гуму, яку відправили захисникам до 137 ОбТрО. А за кілька днів Руслан Стародуб повідомив, що ГО «4.5.0. Переяслав» отримали зарядну станцію, за яку в короткий термін вдалося зібрати кошти. Її обіцяють передати бійцям під час наступної поїздки.

ГО «4.5.0. Переяслав» оголосили збір для земляків

Наразі волонтери оголосили збір на 25 тис грн для придбання необхідного обладнання для земляків із 43-ї бригади та 93-ї бригади «Холодний Яр».

«На днях до нас звернувся наш земляк з 93 бригади “Холодний Яр”. Хлопцям терміново потрібен планшет, ноутбук та батареї до радіостанцій “Motorola”. Завдяки друзям з Канади, ми змогли закрити питання по планшету та батареях, сума склала більш ніж 34000 грн. Було закуплено 10 батарей та планшет “OUKITEL” із захисним корпусом», – пояснив Руслан й додав, що залишилось відкритим питання по ноутбуку, оскільки батареї та планшет вже передані воїну.

Окрім цього, до волонтерів звернувся земляк із 43-ї бригади із запитом на придбання стяжних ременів для закріплення БК під час транспортування.

«Ремені вже відправлені, частину ми оплатили, на остачу коштів нам дали відтермінування, а це 10000 грн», – розповів Стародуб. Відтак, оголошено збір на 25 тисяч гривень.

Зв’язатися із ГО «4.5.0. Переяслав» можна за номерами телефонів:

  • +38050 343 30 25;
  • +38093 525 95 35.

Карта для донатів: 5457 0822 9621 8402.

Додати коментар