Студенти університету Переяслава здобули п’яте командне місце на чемпіонаті України з триатлону

Студенти університету Переяслава взяли участь у чемпіонаті України з триатлону. Які результати?

31 серпня у селі Підгірці, що на Київщині відбувся чемпіонат України з триатлону “Msubaru triatman series”. Участь у змаганнях взяли студенти факультету фізичного виховання і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі та здобули п’яте командне місце. Про це повідомили на сайті УГСП, передає Інформатор.

Сковородинівці виступили за естафетну команду “Переяслав”. Декан факультету Віктор Куйбіда долав етап плавання у дистанції 1900 метрів, четвертокурсник Рустам Черепанов змагався на велосипедному етапі у 90 кілометрів, а магістр Денис Могильний на біговому етапі у 21 кілометр. Також випускник факультету Руслан Саулко всі три етапи проходив самостійно і посів 29 місце серед 76 учасників своєї вікової категорії та серед 200 учасників загалом.

У підсумку, спільними зусиллями, команда показала 6-й результат серед усіх 26 естафет та посіла п’яте місце серед чоловічих команд, здолавши дистанцію за 4 години 22 хвилини. У повідомленні зазначили, що це найкращий час різних естафетних команд з нашого міста за всі роки цих змагань.

“З гіршим результатом команда Переяслава кілька разів посідала призові місця, але цьогоріч рівень представництва та конкуренції суттєво зріс”, – йдеться у дописі.

 

Додати коментар