На Київщині у виші нагороджено кращих читачів 2017 року

Книга — одне з найбільших див, створених людиною. З книги ми дізнаємося про минуле та день сьогоднішній, вона веде нас у захоплюючу подорож по країні Знань: розповідає про те, як вирощують хліб і зводять будинки, варять сталь і приборкують ріки. Як не можна жити без повітря, води та хліба, так не можна жити і без книги. Недарма і прислів’я є: «Хліб годує тіло, а книга — розум». І доказом цього є відзначення пере­можців щорічного конкурсу «Читач року», який проводить бібліотека Переяслав-Хмельницького педагогічного університету іме­ні Григорія Сковороди.

15 березня в залі інформаційних ресурсів «Чумацький шлях» університету відбулося нагородження переможців «Читач 2017 року». З найтеплішими вітаннями до гостей звернулася директор бібліотеки Ольга Шкира, яка подякувала читачам за відданість книзі та бібліотеці, адже без читачів нема і бібліотеки.

Цього року у номінації «За вміння використовувати довідково-бібліографічний апарат, за систематичне відвід­ування бібліотеки та шанобливе ставлення до книг і пра­цівників бібліотеки» переможцями стали:

Анатолій Мартинюк – доцент кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання;

Тетяна Мартинюк – доктор мистецтвознавства, професор, завідувач кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання;

Аліна Головань (студентка 2 курсу філологічного факультету);

 Анна Рожкова (студентка 2 курсу філологічного факультету);

 Денис Давидов (студент 1 курсу історичного факультету);

Анастасія Циганкова  (студентка 2 курсу філологічного факультету);

Олег Щербина (студент 4 курсу історичного факультету)        

Також у номінації «За багаторічну плідну співпрацю та популяризацію роботи фондів бібліотеки» подякою була нагороджена кандидат педагогічних наук, доцент кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання Тетяна Носаченко.

Всі переможці нагороджені цінними подарунками на згадку про це дійство.

Приємною несподіванкою для читачів та гостей свята стало музичне привітання від студентів-музикантів педагогічного факультету – Микити Фесенка, Юрія Сіки, Миколи Куделі, які зачарували всіх грою на саксофоні, акордеоні, баяні, виконавши популярні українські мелодії.

Шановні читачі! Нехай книга, незважаючи на високі новітні технології, для Вас завжди залишається хорошим другом, а читання дарує радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового і непізнаного.

Ольга Науменко, фахівець соціально-гуманітарного відділу вишу

Додати коментар