На Київщині відшкодували державі збитків на 58,4 млн. грн.

З початку 2018 року на підставі матеріалів, зібраних оперативними підрозділами ГУ ДФС у Київській області, в ЄРДР зареєстровано 21 кримінальне правопорушення, з яких 19 або 90% категорії тяжких та особливо тяжких.

Наразі закінчено 4 кримінальних провадження, які за ч. 4 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів) направлено до суду, з повним погашенням завданих державі збитків на суму 58,4 млн. гривень.

У 2017 році за фактами незаконної заяви на відшкодування ПДВ з державного бюджету розпочато 1 кримінальне провадження на суму 10,6 млн. гривень.

За два місяці поточного року працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Київській області в ході проведених заходів ліквідовано 1 «конвертаційний центр», через який проконвертовано 200 млн. грн. При цьому, ймовірні втрати бюджету складають 33,4 млн. гривень.

У напрямку протидії кримінальним правопорушенням у митній сфері з початку року за матеріалами оперативних працівників розпочато 3 кримінальних провадження, сума встановлених збитків по яких складає 3,7 млн. гривень. Крім цього, з початку року до митних органів направлено 3 орієнтування та проведено 3 митних огляди. В рамках кримінальних проваджень накладено арешт на товарно-матеріальні цінності загальною вартістю 516,8 тис. грн.

ГУ ДФС у Київській області

Додати коментар