У громаді пройшов забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»

31 серпня 2024 року відбувся забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» – щорічна патріотична традиція вшанування пам’яті воїнів, які загинули під час російсько-української війни, приурочена до 29 серпня – Дня пам’яті захисників України.
Щороку тисячі українців по всьому світу долучаються до Забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України», щоб ушанувати пам’ять тих, хто загинув, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України.
Кожен Учасник Забігу обрав дистанцію (2 км, 5 км або 10 км) із закріпленим на футболці іменем Героя, який віддав життя в боротьбі за територіальну цілісність нашої країни.
Розпочався забіг від Алеї Слави м. Переяслава, який урочисто відкрила заступник міського голови Переяславської міської ради Оксана Степаненко.
Найменші учасники та найстарший учасник забігу, якому вже виповнилося 77 років, були відзначені сувенірної продукцією від Переяславської міської ради.
Організатори даного заходу: відділ з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я виконкому міської ради та відділ культури і туризму міської ради.

Додати коментар