Професіографічна екскурсія учнів на ТОВ « Миза»

Цікавими і пізнавальними заходами для учнів Переяславщини є професіографічні екскурсії на підприємства нашого міста.
З метою формування певного уявлення щодо професій, наочного ознайомлення з їх змістом на робочому місці для учнів ДПТНЗ Переяслав-Хмельницького ЦПТО навчальної групи «кухар» 15.03.2018 Переяслав-Хмельницький центр МРЦЗ організував професіографічну екскурсію на підприємство ТОВ «Миза», яке займається виробництвом хліба та хлібобулочних виробів, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого виробництва.
Під час екскурсії завідуюча виробництвом Надія Рассофонова розповіла учням історію створення підприємства, ознайомила з виробництвом продукції та технологічним процесом, про ринок збуту та перспективи розвитку підприємства. Також завідуюча виробництвом розповіла, про професії «пекаря», «формувальника тіста», «укладальника тіста», «машиніста тісторобних машин», «кондитера».
Учням випала гарна нагода побачити весь процес виробництва хлібобулочних виробів, поспостерігати за процесом формування різних видів тіста, етапи випікання, фасування готової продукції.
Під час екскурсії учні проявили свою зацікавленість до вироблення продукції, а працівники, в свою чергу, продемонстрували свої уміння та навички, розповіли про важливі якості якими повинні володіти справжні професіонали. Працівниці заводу провели невеликий майстер-клас і почастували ароматними свіжоспеченими булочками.

Переяслав-Хмельницький міськрайонний центр зайнятості

Додати коментар