На Київщині поліцією виявлено та вилучено численний арсенал зброї

Сучасні злочинці, як показує практика, крокують в ногу з часом. Але досвідченість та гострий розум правоохоронців все ж значно попереду. Так, 13 березня 2018 року працівниками Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП в Київській області шляхом санкціонованого обшуку було перевірено домогосподарство 35-річного чоловіка, жителя району. В результаті чого виявлено та вилучено численну кількість предметів які перебувають в незаконному обігу, зокрема: предмети, зовні схожі на холодну зброю; предмети зовні схожі на вогнепальну зброю та її частини (пістолет та більше 100 набоїв різного калібру); 2 предмети, зовні схожі на гранати; згортки алюмінієвої фольги, в яких містилась порошкоподібна речовина білого кольору, сухі стебла речовини рослинного походження, зеленого кольору, зовні схожі на коноплю та паперові коробки з пігулками невідомого походження.

За вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінальних правопорушень передбачених ч. 1 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та призначено відповідні експертні дослідження.

Працівники поліції звертаються до всіх небайдужих мешканців міста та району з проханням добровільно здати зброю, бойові припаси чи вибухові речовини, а також попереджають про кримінальну відповідальність у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Якщо у вас виникли запитання, ви можете звернутись за телефоном Переяслав-Хмельницького відділу поліції: (04567) 5-13-41, 102 або за адресою: м. Переяслав-Хмельницький, вул. Магдебурзького права, 25-а. Пам’ятайте, наше майбутнє у наших руках!

Переяслав-Хмельницький Відділ Поліції

Додати коментар