На Київщині в ліцеї-інтернаті “Патріот” відбувся чемпіонат з армреслінгу серед ліцеїстів

Наша молодь – наше майбутнє, тому пропагувати здоровий спосіб життя та залучати учнів до спорту чи не найважливіша місія навчального закладу. 15 березня у ліцеї-інтернаті “Патріот” відбувся І чемпіонат  з армреслінгу серед ліцеїстів.

Участь у змаганні взяли ліцеїсти 8-11 класів. Чемпіонат був організований з нагоди Дня українського добровольця. Проведення змагань стали можливими завдяки тісній співпраці із військовою частиною А3085. Військовослужбовці забезпечили учасників грамотами та кубками, а також кваліфікованим складом суддівської команди: мл. серж. Галина Ярошик (чемпіон в/ч 3085 з армреслінгу), рефері із учасників всеармійських змагань по армспорту, а також до складу жюрі входив вчитель фізкультури ліцею Володимир Степаненко.

Особливу увагу проведенню змагань приділяв Комаров Микола начальник фізичної підготовки та спорту А3085, а ініціатором проведення чемпіонату став заступник з військово-спортивної роботи ліцею-інтернату Анатолій Шмалій. Пройшов перший день чемпіонату, який довів, що армреслінг – спорт для сильних, і не лише для хлопців, а й для дівчат. І як зауважив директор ліцею-інтернату “Патріот” Василь Козій перед початком чемпіонату: “Чемпіонат дає можливість не тільки прoявити свoї сильні здібності, a й відкрити нових талановитих спортсменів.”

Загалом вирішувати хто кращий зібралось 15 учасників, 6 із них-дівчата. Для перемоги важлива не лише фізична підготовка, а й підтримка друзів та навчального закладу тож вболівальники активно підтримували учасників чемпіонату, даруючи ім музичні композиції у виконанні  вокального гуртка ліцею-інтернату. За підсумками чемпіонату абсолютними чемпіонами серед хлопців став – Шкуратовський Артем (11 клас), серед дівчат – Мартинюк Анжела (11 клас). Другі місця вибороли Твердий Олександр (10 клас) та Миколаєнко Юлія (10 клас), третє місце дісталось – Віктору Віталію (10 клас) та Мисан Аліні (11 клас). Церемонія нагородження пройде 16 березня, в актовій залі ліцею-інтернату “Патріот”, яка буде проведена командиром в/ч А3085 О.Дороховим та директором ліцею-інтернату В.Козієм. І хто зна можливо хтось з нинішніх учасників змагань у майбутньому стане професіоналом, адже передумови для цього створюються, кажуть організатори чемпіонату.

Додати коментар