Ветерани Київщини взяли участь у VII Міжнародному ветеранському форумі

22 серпня у Києві пройшов VІІ Міжнародний ветеранський форум «Україна. Ветерани. Єдність», організований Міністерством у справах ветеранів України.

Щорічний масштабний захід відвідали понад 1000 учасників: українські ветерани й ветеранки, Захисники та Захисниці, представники української влади, члени урядів держав-партнерів, дипломати, представники ветеранських організацій та бізнесу, також до форуму долучилися міжнародні партнери.

Київщину представили дружини загиблих Захисників та ветерани разом із заступником голови КОДА Сергієм Білецьким та Іриною Головач – директоркою комунальної установи Київської обласної ради «Київський обласний центр допомоги Захисникам України імені Баранова Віталія Анатолійовича».

Учасники вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих Захисників та Захисниць України.

З промовою виступив Президент України Володимир Зеленський.

Після урочистого відкриття та виступів почесних гостей відбулася панельна частина Форуму. Під час трьох тематичних дискусій учасники обговорили фізичне та ментальне здоров’я, спортивну реабілітацію, досвід відновлення ветеранів та ветеранок у світі, синергію влади, бізнесу та ветеранської спільноти, систему переходу від військової служби до цивільного життя.

Також у межах ветеранського форуму присутні ознайомилися з виставкою ветеранського бізнесу та мали змогу поспілкуватися із Захисниками та Захисницями України.

     

Додати коментар