У громаді відзначили День Державного Прапора (Фото)

23 серпня вся Україна вшановує одну із головних державних святинь — Державний Прапор України. Це символ нашої держави, втілення національної єдності, честі та гідності, історії і сьогодення. Наш прапор – це наша сила. Джерело волі, незламності духу для всіх воїнів, які з цим прапором на броні та під серцем ідуть у бій, борються за кожен метр нашої землі, ідуть вперед і дійдуть до нашої Перемоги.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто під українським прапором  впродовж століть ціною власного життя боронили нашу державність та незалежність.

Під звуки Державного Гімну молоді люди – учениця Переяславської гімназії №5 Софія Заболотня та учень Переяславського ліцею імені Володимира Мономаха Ілля Мисан урочисто підняли український стяг, як символ єдності та непереможності нашого народу. Потому міський голова Вячеслав Саулко вручив їм паспорти.

На честь свята лунали привітання від міського очільника Вячеслава Саулка, учасника АТО, капітана ІІ рангу Сергія Пономаренка; музична композиція від Юлії Шинкар та хореографічна – від Зразкового колективу “Вольтаж”. Ведуча заходу – Влада Черненко.

«З Днем Державного прапора України! Нехай гордо майорить над Україною стяг нашої свободи, єдності, сили духу і могутності! Нехай для кожного українського дому наш прапор буде оберегом майбутнього рідної Держави!», – сказала ведуча, завершуючи урочистості.

 

Додати коментар