Знайомство з консультантом громади з питань ментального здоров’я

З метою консолідації зусиль органів влади для покращення міжвідомчої взаємодії у питаннях формування та реалізації політики у сфері охорони психічного здоров’я на рівні громад, а також оперативного прийняття рішень щодо надання психологічної допомоги населенню, Координаційний центр з психічного здоров’я Кабінету Міністрів України розширює мережу консультантів з ментального здоров’я в громадах всієї України.

У Київській області регіонального координатора з ментального здоров’я підсилюють консультанти громад, в нашій громаді консультантом з ментального здоров’я є Вікторія Вінс, кандидатка психологічних наук, доцентка, завідувачка кафедри практичної психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

21 серпня відбулося знайомство консультанта з відділами виконавчого комітету Переяславської міської ради, яке провела заступник міського голови Оксана Степаненко. 

Під час зустрічі було обговорено проведення Дня спільнодії для дітей у громадах до початку нового навчального року: «Майстерка ментального здоров’я» – активності просто неба.

 

Додати коментар