На Київщині відбувся семінар з бразильського джиу-джитсу

13 березня 2018 року в Переяслав-Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Григорія Сковороди відбулася знакова подія для спортсменів-єдиноборців. На базі  нашого вишу за ініціативи викладача кафедри спортивних дисциплін і туризму Заруби Олега Вікторовича відбувся семінар з бразильського джиу-джитсу під керівництвом всесвітньовідомого спортсмена, володаря IV дану, чорного поясу з означеного виду єдиноборств – Андре Монтейро, який на запрошення Олега Вікторовича прибув до нас з Нью-Йорку, де знаходиться штаб-квартира Академії бразильського джиу-джитсу A-force.

Дана організація має свої представництва у багатьох країнах Європи та Америки, а від 13.03.2018 року було офіційно відкрито філію A-force у Переяславі-Хмельницькому на базі клубу єдиноборств «Фортіс», який очолює тренер Заруба Олег Вікторович. Нагадуємо, що тренування з означеного виду єдинобрств проходять у малому спортивному залі нашого університету.

Автор: Заруба О.В., викладач кафедри спортивних дисциплін і туризму ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди»

Додати коментар