У ГУ ДФС Київської області проведено 113 заходів з антикорупційної тематики

Основним пріоритетом діяльності управління внутрішньої безпеки є подолання корупції в органах фіскальної служби Київської області, оскільки існуючи прояви корупції негативно впливають на рівень надходження коштів до державного бюджету, ефективність діяльності служби, рейтинг і, як наслідок, взаємовідносини з платниками податків.

При цьому, проведення профілактичної роботи є невід’ємною складовою боротьби з корупцією та пов’язаними з корупцією правопорушеннями. Зважаючи на важливість організації запобігання корупції, з початку поточного року проведено 113 профілактичних заходів щодо попередження корупційних проявів, з числа яких проведено 34 бесід (виступів, лекцій) в робочих колективах, 40 нарад (оперативних, виробничих нарад-навчань) з антикорупційної тематики.

Викриття злочинів у сфері службової діяльності та корупційних кримінальних правопорушень найбільш об’єктивно характеризує результативність проведеної у даному напрямку роботи.

Так, з початку поточного року органами прокуратури за матеріалами внутрішньої безпеки фіскальної служби області до Єдиного реєстру досудових розслідувань зареєстровано 1 кримінальне провадження.

ГУ ДФС у Київській області

Додати коментар