Представники Молодіжної ради Переяславської громади отримали премії голови КОВА до Дня молоді

15 серпня 2024 року в межах молодіжного форуму «Молодь – авангард змін. Вільні мріяти» до Дня молоді відбулося преміювання молоді Київщини. Серед нагороджених Премією голови Київської ОВА за особливі досягнення у розбудові Київщини відзначено п’ятеро представників Молодіжної Ради Переяславської МТГ, розповідає Proslav з посиланням на власні джерела та допис очільника області.

Представники Молодіжної ради Переяславської громади отримали премії голови КОВА до Дня молоді

Винагороду в номінації «За внесок у розвиток молодіжного руху» вручав особисто голова КОВА Руслан Кравченко. Він наголосив на важливості підтримки молодіжних ініціатив і зазначив, що молодь Київщини щодня доводить, що в житті немає нічого неможливого. Премію було присуджено за досягнення, що сприяють розвитку молодіжних ініціатив на обласному рівні, в таких сферах як спорт, мистецтво, наука та громадська діяльність.

З-поміж нагороджених серед молоді Переяславщини за особливі досягнення у розбудові регіону:

 
  • Вікторія Власюк, аспірантка, фахівець соціально-гуманітарного відділу університету;
  • Владислав Міранович, член ГО «Інститут соціальної трансформації»;
  • Марина Прокопенко, старша лаборантка кафедри педагогіки, теорії та методики початкової освіти університету;
  • Анна Сахно, голова Молодіжної ради Переяславської МТГ, заступниця директора з виховної роботи Переяславського ліцею імені Володимира Мономаха;
  • Денис Скрипець, керівник відділу по роботі з молоддю з числа вимушено переміщених осіб Молодіжної ради Переяславської МТГ.

Слід зазначити, що розмір Премії сягнув 7 500 гривень кожна. Загалом нагороду отримають 25 найкращих молодих представників Київської області. Решта лауреатів, яких не нагородили нині, будуть винагороджені до Дня незалежності України та Дня захисника України.

Також в рамках форуму відбувся відкритий діалог керівництва Київської обласної державної адміністрації з молоддю в форматі «вільного мікрофону». Тематика обговорень включала участь молоді в прийнятті рішень на регіональному рівні, підтримку молодіжних ініціатив та інтеграцію молоді з числа ВПО. Після урочистої частини форуму учасники брали участь в різноманітних освітньо-культурологічних заходах на різних локаціях Київщини. Про це читайте у одній з майбутніх публікацій нашого сайту днями.

Додати коментар