30-ти річну діяльність народного аматорського колективу “Червона калина” відзначили благодійною творчою зустріччю “Єднаймося, люба родино”

11 серпня у приміщенні Вовчківського сільського будинку культури відбулася благодійна творча зустріч “Єднаймося, люба родино”, яка розпочалася молитвою за Україну та за наших захисників.

Чудова атмосфера, подарунки, море квітів, гучні оплески, вигуки «браво», щирі слова вітання – ось найвища нагорода за 30-ти річну діяльність народного аматорського колективу “Червона калина” Вовчківського сільського будинку культури на чолі з музичним керівником Валентином Гордієнком.

Різноманітний репертуар від жартівливих пісень до сумних, слова яких проникали в найпотаємніші куточки серця, викликали шквал почуттів та емоцій, не лишив байдужим жодного слухача в залі.

«Не лишилося осторонь такої події і керівництво нашої Переяславської громади на чолі з Вячеславом Саулком, а також відділом культури і туризму Переяславської міської ради, КЗ ЦКМ Переяславської міської ради.

Вони привітали колектив з такою визначною подією в їхньому творчому житті та побажали міцного здоров’я, нових успіхів та досягнень на творчій ниві. Кожна зустріч з глядачами бажана для нашого колективу.Ми дуже вдячні всім присутнім , що відгукнулись на запрошення і цим самим поповнили скриньку “НА ПІДТРИМКУ ЗСУ” сумою 26270,00 грн.» – допис зі сторінки у Fb Село Вовчків.

Додати коментар