З нагоди Дня молоді у Переяславській громаді відзначили кращих з кращих (ФОТО)

12 серпня 2024 року в залі засідань міської ради відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня молоді.
Молодь – це рушійна сила будь-якої нації, а особливо в часи змін і викликів, які стоять перед Україною. Саме молоді люди є носіями нових ідей, інновацій та енергії. Вони прагнуть змін, готові до експериментів і не бояться висловлювати свою думку. Від науки і технологій до мистецтва і культури – молодь залишає свій слід в усіх сферах життя. Вони захищають на фронті, волонтерять, лікують, створюють стартапи, розробляють нові технології, пишуть книги, знімають фільми, займаються спортом і досягають успіхів на міжнародній арені. Молоді українці – це справжні таланти, які прославляють нашу країну на весь світ.

Голова Переяславської міської територіальної громади Вячеслав Саулко нагородив молодь Переяславщини, яка продовжує творити, розвиватися і досягати успіхів.
За успішне проходження стажування у виконавчих органах Переяславської міської ради з  1 липня по 12 серпня 2024 року Сертифікатами нагороджені:
Дунаєвська Юлія Василівна,
Беркут Роман Васильович,
Кочубей Карина Манвелівна,
Баранов Максим Олександрович,
Назаренко Таміла Миколаївна,
Зубковський Владислав Олександрович,
Невертій Мар’яна Богданівна.

Подякою міського голови нагороджені члени та членкині Міської ради Дітей Переяслава, за самовідданість, активну громадянську позицію та особистий внесок у розвиток молодіжного руху в громаді:
Степанковська Марта Вікторівна
Слива Анна Валеріївна
Остапчук Марина Вадимівна
Каніщева Софія Олександрівна
Чубай Вероніка Василівна
Холошевська Вікторія Сергіївна
Піддубна Злата Сергіївна
Руденка Микола Ігорович
Кононенко Валерія Станіславівна
Сидорець Вікторія Володимирівна
Подякою міського голови нагороджено:
Подольній Роман Володимирович, голова учнівського самоврядування, учня 12 групи, ІІІ курсу Державного професійно-технічного навчального закладу «Переяслав-Хмельницький центр професійно-технічної освіти» за активну життєву позицію та вагомий особистий внесок у розвиток молодіжної політики в громаді.

Тищенко Карина Володимирівна, переможниця та призерка Чемпіонатів України з легкої атлетики, за високі досягнення, відданість своїй справі та особистий внесок у розвиток спортивного та молодіжного руху, популяризацію спорту серед молоді.

Могильний Денис Олександрович, тренер-викладач з легкої атлетики Комунального закладу «Переяславська дитячо-юнацька спортивна школа», за відданість своїй справі, професіоналізм, особистий внесок у розвиток фізичного потенціалу молоді.

Левченко Максим Андрійович, заступник голови Молодіжної ради Переяславської міської територіальної громади, фахівець відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю, мовного омбудсмена Університету Григорія Сковороди в Переяславі, за високий професіоналізм, сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток молодіжного руху, талановитість та геніальність.

Легенька Катерина Вікторівна, депутат Молодіжної ради Переяславської міської територіальної громади, за сумлінну працю, відданість своїй справі, активну життєву позицію та вагомий особистий внесок у розвиток молодіжної політики в громаді.

Домарецький Вадим Сергійович, фахівець І категорії соціально-гуманітарного відділу Університету Григорія Сковороди в Переяславі, за професіоналізм, відданість своїй справі, активну життєву позицію та вагомий особистий внесок у розвиток молодіжної політики в громаді.

Ярема Григорій Олександрович, депутат Переяславської міської ради, за активну життєву позицію та значний особистий внесок у реалізацію молодіжної політики в громаді.

Мендель Олександр Володимирович, начальник відділу інформаційно-комунікаційних систем, кібербезпеки та захисту інформації Центру зв’язку та управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, за сумлінну працю, відданість справі, високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток громади.

Голуб Дмитро Володимирович, начальник сектору превенції Відділу поліції №1 Бориспільського районного управління поліції Головного управління поліції в Київській області, за сумлінну працю, високий професіоналізм, самовідданість та активну громадянську позицію.

Довгий Андрій Миколайович, старший водій 27 Державної пожежно-рятувальної частини №6 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області, за високий рівень професіоналізму, ініціативу, наполегливість у роботі та вагомий внесок у розвиток громади.

Зубковський Владислав Олександрович, волонтер, голова ГО «Калина» за неоціненну допомогу, патріотизм, самовідданість, небайдужість, значну та вагому допомогу захисникам України.

Ляч Ганна Сергіївна, керівник народного аматорського вокального ансамблю «Вербиченька», за талановитість та геніальність у роботі, активну участь у культурно-мистецьких заходах, вагомий внесок у розвиток молодіжного руху в громаді.

Лобода Олег Юрійович, музичний керівник Комунального закладу «Переяславський центр культури і мистецтв», за високий рівень професіоналізму, активну громадянську діяльність та вагомий внесок у розвиток молодіжного руху в громаді.

Конарєв Микита Володимирович, лікар-акушер-гінеколог екстреної медичної допомоги Комунального некомерційного підприємства «Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування», за сумлінну працю, уважність, відданість, щирість та уважність до людей.

Мамайсура Аліна Миколаївна, лікар загальної практики-сімейного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Переяславський центр Первинної медико-санітарної допомоги», за відповідальність у роботі, уважність, тактовність до людей, високий професіоналізм та компетентність.

Розовик Артем Ігорович, молодий підприємець, за активну громадянську позицію та вагомий внесок у розвиток громади.

Сученкова Наталія Василівна, адміністратор центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету міської ради, за високий професіоналізм, сумлінне та відповідальне ставлення до роботи, самовідданість та неоціненний внесок у розвиток громади.

Сахно Анна Валеріївна, заступник директора з виховної роботи Переяславського ліцею імені Володимира Мономаха, за професіоналізм, активну громадянську позицію, реалізацію інтелектуального, творчого потенціалу молоді, створення умов для ефективної соціалізації та самореалізації молоді громади.

 

Додати коментар