Як передати покази за будь-яких умов: ТОП-4 зручних онлайн-сервісів ДТЕК Київські регіональні електромережі

Кінець місяця — саме той час, щоб передати покази лічильника. У ДТЕК Київські регіональні електромережі радять обрати для цього один із чотирьох зручних онлайн-сервісів. Кожен сервіс працює в режимі 24/7, легкий та простий у використанні. Вчасно передані дані допоможуть уникнути розбіжностей у нарахуваннях, а клієнтам – отримувати рахунки за спожиту електроенергію.

Передавати покази лічильника потрібно в останні 2 дні поточного місяця до 3-го числа наступного. Після цього оператор системи розподілу надає обсяг спожитої вами електроенергії постачальнику для формування платіжки. Якщо покази лічильника передати 4-го числа і пізніше, то законодавство зобов’язує ОСР розраховувати дані за середньодобовим споживанням аналогічного періоду минулого року.

Ми сформували ТОП-4 онлайн-сервісів ДТЕК Київські регіональні електромережі, через які ви можете поділитися з нами даними свого лічильника:

  1. Найшвидший спосіб – чат-бот у Viber та Telegram. Введіть у пошуку месенджера «ДТЕК Київські регіональні електромережі», пройдіть процедуру верифікації (для незареєстрованих клієнтів) і оберіть в меню «Передати покази лічильника».
  2. Не хочете реєструватись? Тоді скористайтеся простою вебформою на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі.
  3. Для любителів аналізувати своє споживання, радимо звернути увагу на особистий кабінет. У ньому зручно переглядати історію показів лічильника.
  4. Якщо у вас зник Інтернет, спробуйте інтерактивне голосове меню (IVR-меню) нашого контакт-центру за телефонами 38(067/099/093)4957040, стаціонарний телефон (044)4590740. Для початку використання у голосовому меню слід обрати «2».

Щоб обсяг вашого електроспоживання був реальним, а не розрахунковим, передавайте нам покази вчасно.

Додати коментар