Проведення Всеукраїнського конкурсу творчих проєктів “Код Нації” до 33-ї річниці Незалежності України

Національним Фестивалем “Код Нації” оголошено проведення Всеукраїнського конкурсу творчих проєктів “Код Нації” до 33-ї річниці Незалежності України.

Головною метою Конкурсу є створення художніх, декоративно – ужиткових, вокальних, хореографічних, сценічних та інших творчих проєктів, відповідно до тематики Конкурсу., що спрямовані на підвищення та розвинення серед українського народу.
Подача заявок на Конкурс відбувається на сайті:  https://contest.kod-natsii.com/ з 22.07 по 18.08, оцінювання творчих проєктів по 20.08, а оголошення переможців Конкурсу відбудеться 23 серпня на офіційних сторінках Фестивалю в соціальних мережах.

 Освітня платформа Фестивалю оголошує про проведення Тестування: 33 роки Незалежності, де усі охочі мають чудову можливість перевірити знання щодо історії нашої Незалежної України!

Зареєструватись на нього можна на сторінці:  https://contest.kod-natsii.com/test/з 22.07 по 20.08, скласти тестування з 01.08 по 31.08, а отримати Сертифікат знавця Незалежної України одразу після складання тестування!

Детальніше про умови участі та Положення на сайті Конкурсу:  https://contest.kod-natsii.com/

Додати коментар