Руслан Кравченко: Найактуальніші питання регіону були розглянуті під час наради з Президентом України

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко взяв участь у нараді з начальниками обласних військових адміністрацій під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

«Обговорили найактуальніші питання, які потребують від нас швидкого та комплексного реагування, щоб забезпечити безпеку та добробут людей. Пріоритет – посилення обороноздатності регіонів, ефективні заходи безпеки, облаштування фортифікацій. Доповів главі держави про конкретні заходи, які реалізовуємо на Київщині», – повідомив на сторінці у Facebook Руслан Кравченко. 

Ще одне важливе питання, розглянуте під час наради, – складна ситуація в енергетиці через постійні атаки росіян. 

«Всі громади сьогодні розуміють, що опалювальний сезон буде вкрай складним. Тому спільно з центральними органами влади вже працюємо над тим, що максимально забезпечити людей світлом, теплом та водою. І щоб розподіл споживання ресурсів був справедливим для всіх», – підкреслив начальник ОВА.

Окрему увагу приділили облаштуванню укриттів, підвищенню якості медичних та освітніх послуг. Значну допомогу у реалізації низки проєктів готові надавати наші міжнародні партнери, зокрема Сполучені Штати Америки. Глава держави доручив начальникам всіх ОВА активніше співпрацювати з американськими штатами.

Руслан Кравченко нагадав, що Київщина вже має два Меморандуми про співпрацю з американськими штатами.

«Зі штатом Вашингтон підписав Меморандум зі своїм американським колегою Джеєм Інслі навесні цього року. Меморандум зі штатом Юта був підписаний декілька днів тому Послом України в США Оксаною Маркаровою за участі Президента України Володимира Зеленського під час його офіційного візиту до США», – зазначив Руслан Кравченко. 

Він додав, що вже є напрацювання, які будуть  реалізовані. «Спільно працюємо заради Перемоги України, добробуту мешканців Київщини та всіх інших регіонів», – підкреслив начальник КОВА. 

   

Додати коментар