Наказ військового комісара: Про організацію та проведення призову громадян України на строкову військову службу в квітні-травні цього року

  1. На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” та Указу Президента України від 15 лютого 2018 року  № 33/2018 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови  громадян України на строкову військову службу у 2018 році» з 01 квітня 2018 року по 31 травня 2018 року проводиться призов громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України.
  2. Явці на призовну дільницю Переяслав-Хмельницького району для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 1998 року народження, яким в період чергового призову виповнилося 20 років, а також громадяни, які народилися у 1991-1997 р.р., у яких закінчилася відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин.
  3. Оповіщення громадян, що підлягають черговому призову на строкову військову службу, провести персональними повістками через працівників сільських Рад, керівників підприємств, установ та навчально-виховних закладів до 05.05.2018 року.
  4. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: м. Переяслав-Хмельницький, вул. Богдана Хмельницького, 84 в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток на строкову військову службу, зобов’язані самостійно прибути в об”єднаний міський військовий комісаріат до 05 травня 2018 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу.
  5. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Переяслав-Хмельницького району, зобов’язані повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у військовий комісаріат для проходження призовної комісії.
  6. На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій, кооперативів та навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності, зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.
  7. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

ТВО військового комісара Переяслав-Хмельницького ОМВК майор  Ф.М.ГУЛЕНКО

Проект наказу виконав: м-р  Є.А.ФІЛОНЕНКО

Зміст документа вимогам чинного законодавства відповідає. Негативних протиправних наслідків реалізації положень документа, у тому числі порушення законодавства, що можуть створити передумови для нанесення економічних збитків державі, не прогнозується.

Провідний спеціаліст командування : Державний службовець А.В.РУДЕНКО

Додати коментар