Рекрутинг від служби зайнятості: реальні переваги для роботодавців

Підбір талантів – це не просто пошук кваліфікованих кандидатів по резюме, а набагато ширший та складніший процес, яким необхідно займатися з самого початку життя компанії, щоб знайти та розвинути лояльних бізнесу співробітників.

Щоб створити систему підбору персоналу, яка дозволить досягти цього максимально можливою мірою, важливо консультуватися з експертами, в якій би галузі ви не працювали. Саме тому служба зайнятості завжди готова допомогти компаніям створити власну систему.

Рекрутери ретельно займаються підбором кандидатів на заявлені працедавцями вакансії: вивчають резюме, попередньо проводять співбесіди. За результатами такого відбору найбільш підходящу кандидатуру направляють на співбесіду до роботодавця.

Чому з нами вигідно працювати

  1. Кваліфікована послуга надається на безоплатній основі
  2. Економія часу. Ви економите десятки годин на пошук людей, комунікації, співбесіди. Всю цю роботу ми беремо на себе, а ви отримуєте відібраних кандидатів, які підходять під ваші вимоги
  3. Швидкий та ефективний підбір. Ми зацікавлені максимально швидко знайти спеціаліста, що вам підходить, який надовго залишиться у вашій компанії
  4. Розгалуженість мережі служби зайнятості й численність звернень громадян дозволяє мати їй найбільшу базу даних резюме кандидатів за різними професіями і сферами діяльності.

Також служба зайнятості пропонує:

  • підбір персоналу на замовлення роботодавця,
  • професійне навчання безробітних під конкретні робочі місця,
  • надання ваучера на навчання для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці тощо.

Служба зайнятості гарантує: у співпраці з фахівцями-рекрутерами роботодавець без зайвих клопотів, безкоштовно і максимально швидко знайде собі кваліфікованого працівника.

Цікавить? Звертайтесь!

Контакти тут: https://www.dcz.gov.ua/regioncz/contact?filter=UA-32

Консультуємо онлайн через телеграм-канал підтримки: https://t.me/fnLlSCkuIls1ZjVi 

Додати коментар