Артур Палатний подарував учням школи сучасний мультимедійний проектор

Уроки в ЗОШ №4, що в Переяславі-Хмельницькому, відтепер стануть набагато цікавішими і яскравішими завдяки сучасному проекторові, який після громадських слухань в мікрорайоні Підварки вручив, за дорученням Народного депутата України Артура Палатного, міський голова Тарас Костін. 239 місцевих школярів тепер не просто слухатимуть учителів на уроках, а й дивитимуться навчальне відео.

– Приміром, я як учитель історії за допомогою проектора тепер зможу демонструвати учням на уроках історії портрети діячів, уривки з історичних фільмів, динамічні таблиці та багато іншого. На уроках хімії діти зможуть бачити, скажімо, розпад молекул на атоми чи склад клітини, які в умовах звичайної школи продемонструвати неможливо. Завдяки проектору від Артура Леонідовича тепер і наші діти зможуть стати більш обізнаними й отримати більший багаж знань, – розповідає директор ЗОШ №4 Анатолій Чуян.

– Цей проектор дасть можливість дітям отримувати інформацію з різноманітних сфер життя, що має прищепити в них любов до знань. А це надзвичайно важливо, бо сьогодні успішними людьми стають розумні й обізнані в багатьох сферах люди, – наголошує Тарас Костін. – Я також підтримую прагнення моїх земляків всіляко збагачуватися знаннями. Артур Леонідович Палатний на протязі багатьох років підтримує міські школи в оновлені сучасною технікою для навчання учнів, в минулому році учні ЗОШ №7 отримали в подарунок комп’ютерний клас під час святкування Дня міста Переяслава, загалом діти міста Переяслава-Хмельницького користуються п’ятьма комп’ютерними класами від Народного депутата України Артура Леонідовича Палатного

Додати коментар