На зустрічі надано роз’яснення щодо змін у пенсійному законодавстві

2 березня 2018 року в ході проведення аудиту представники Пенсійного фонду України Зоряна Алєксєєва та Оксана Самійленко провели зустріч у трудовому колективі ТОВ «Сільськогосподарське підприємство ім. А.Г. Кравченка».

На зустрічі присутнім надано роз’яснення щодо  змін у пенсійному законодавстві у 2018 році,  реєстрації  на веб – порталі Пенсійного фонду, поінформовано про запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування та єдині принципи нарахування пенсій.

Цього ж дня  Зоряною Алєксєєвою та Вітою Кононенко проведено прийом громадян в пункті обслуговування громадян села Сулимівка Яготинського району. З питань пенсійного забезпечення звернулось 5 громадян.

Опитано пенсіонерів села Сулимівка щодо своєчасності отримання пенсій. Нарікань на роботу працівників поштового відділення не було.

Зоряна Алєксєєва також ознайомилась з роботою Яготинського відділу обслуговування громадян та провела анкетування відвідувачів щодо оцінки якості роботи спеціалістів відділу. Відвідувачі позитивно оцінюють умови прийому, ставлення спеціалістів до громадян, задоволені наданими відповідями та роз’ясненнями.

Додати коментар