Відбулося чергове засідання виконкому Переяславської міської ради

18 червня відбулося чергове десяте засідання виконавчого комітету Переяславської міської ради, яке провела секретар Переяславської міської ради Лідія Оверчук. 

У роботі засідання взяли участь: заступники міського голови Анатолій Фесенко, Тетяна Гич, керівники окремих структурних підрозділів виконкому та міської ради, члени виконкому, громадськість.

Після хвилини мовчання Лідія Миколаївна повідомила присутнім про те, що відсьогодні приступив до виконання своїх обов’язків на посаді першого заступника міського голови Анатолій Фесенко.

Присутні члени виконкому розглянули такі питання порядку денного – про схвалення змін до Програми «Питна вода Переяславської міської громади на 2022-2024 роки», затвердженої рішенням Переяславської міської ради від 19.08.2021 № 10-14-VIII (зі змінами); про надання погодження на розміщення об’єкту виносної торгівлі на прилеглій до кафе «Euphoria» території; про схвалення змін до Програми благоустрою Переяславської міської громади на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням Переяславської міської ради від 19.08.2021 № 09-14-VІІІ (із змінами); про надання дозволу ФОП Юсубову Володимиру Халітовичу на проведення благоустрою прилеглої території до будівлі № 68 по вул. Григорія Сковороди у м. Переяславі; про затвердження Положення щодо стажування громадян з числа молоді у виконавчих органах Переяславської міської ради; про повідомну реєстрацію колективного договору Переяславської мистецької школи імені Павла Сениці на 2024-2029 роки; питання архітектури, житлові, захисту прав дітей, опіки та піклування і прийняли по них відповідні рішення.

 

Додати коментар