Відділ з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, оборонно-мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами виконкому Переяславської міської ради інформує

Враховуючи часті  масовані ракетні атаки росії української енергосистеми, що призводить  до  планових та аварійних відключень світла в Київській області та, зокрема в Переяславській міській територіальній громаді, нагадуємо, що діють «пункти незламності»,  які розташовані в Університеті ім.. Г.С.Сковороди в Переяславі, АЗС «КЛО» по вул..Покровська, 31 та по вул.. Шкільна, 51, в магазині «АТБ» по вул. Богдана Хмельницького, 104. У даних пунктах незламності, при потребі, можна підзарядити мобільні гаджети та телефони.

У разі відсутності світла понад 24 години будуть розгорнуті пункти незламності Переяславської міської територіальної громади, які будуть розміщені в Переяславській гімназії № 5, вул. Космонавтів, 22, м. Переяслав;   Дем’янецькій гімназії, с. Дем’янці, вул. Шкільна, 1; Центрі надання соціальних послуг та соціальної інтеграції вул. Сковороди, 11, м. Переяслав та Переяславській гімназії №4 вул. Новокиївське шосе, 2 м. Переяслав, де громадяни зможуть зарядити мобільні гаджети і телефони, випити чаю чи кави з печивом, скористатися Інтернетом та зігрітися. 

Додати коментар