Заходи під час аудиту представників Пенсійного фонду України

28 лютого 2018 року в ході проведення аудиту представники Пенсійного фонду України Ольга Дубовик та Оксана Самійленко провели зустріч у трудовому колективі міськрайонної газети «Вісник Переяславщини». На зустрічі присутнім надано роз’яснення щодо  змін у пенсійному законодавстві у 2018 році,  реєстрації  на веб – порталі Пенсійного фонду, поінформовано про запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування та єдині принципи нарахування пенсій.

 

Представниками Пенсійного фонду України Зоряною Алєксєєвою та Наталією Заболотньою проведено прийом громадян в Дівичківській об’єднаній територіальній громаді. Консультації та роз’яснення з питань пенсійного забезпечення надано 4 особам.

Проведено опитування пенсіонерів села Дівички щодо своєчасності отримання пенсій. Нарікань на роботу працівників поштового відділення не надходило. Зоряна Алєксєєва та Наталія Заболотня також  провели зустріч з трудовим колективом Дівичківської об’єднаної територіальної громади. В ході зустрічі присутні отримали консультації з питань пенсійного забезпечення.

Цього ж дня перший заступник начальника Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління Тетяна Бугай та Ірина Шинкарьова  зустрілись з виконувачем обов’язків Переяслав – Хмельницької районної державної адміністрації Юрієм Бобровніком та обговорили подальшу співпрацю і надання всебічної допомоги управлінню.

Додати коментар