Відбувся фінал VI літньої Гімназіади України з легкої атлетики. У складі команди Київської області були представники Переяславської ДЮСШ

24-26 травня 2024 року в м.Біла Церква відбувся фінал VI літньої Гімназіади України з легкої атлетики, де в складі команди Київської області були представники Переяславської ДЮСШ. Змагання проходили на Центральній дитячо-юнацькій навчально-спортивній базі «Трудові резерви». У змаганнях брало участь 247 спортсменів (122 учні та 125 учениць), які представляли 98 закладів освіти з 14 областей України та міста Київ.
Під час змагань визначалася особиста першість у видах програми (біг, естафетний біг, спортивна ходьба, стрибки, метання) та командна першість серед регіонів згідно результатів виступів учасників команд.
Вихованець місцевої ДЮСШ
Ярослав Пидорич в бігу на 100м (11.56) зупинився за крок до пʼєдесталу пошани, а в бігу на 200м (23.69) показав пʼятий результат.
Останнім і найцікавішим акордом змагань став естафетний біг🏃 100+200+300+400м., де команда юнаків у складі : Ярослава Пидорича, Валентина Ліщенка,, Олександра Камінського та Дмитра Михайленка в запеклій боротьбі отримала срібні нагороди.
За результатами змагань у загальнокомандному заліку команда Київської області посіла третє загальнокомандне місце.
Вітаємо наших спортсменів і їх тренерів, бажаємо майбутніх перемог та міцного здоров’я.
 
 
 
 
 

Додати коментар