Гімназисти “другої” гімназії вибороли першість у “Козацьких розвагах”

22.05.2024 року в рамках проведення військово-патріотичної гри “Сокіл” Джура на території гімназії N2 відбулись змагання серед учнів 4 класів під назвою “Козацькі розваги”. На відкритті змагань були присутні заступник міського голови Оксана Степаненко, начальник відділу освіти Петро Ярмоленко, начальник відділу з питань фізичної культури, молоді,спорту та охорони здоров’я Валерій Мільгевський та директор міжнародної благодійної установи “Центр національного відродження”.

У змаганнях взяли участь десять команд з шкіл Переяславської міської територіальної громади. Учасники змагались в чотирьох конкурсах. По завершенню змагань всі команди отримали рюкзаки від служби у справах дітей та сім’ї начальник Людмила Борисюк.

Переможці та призери змагань будуть нагороджені 23 травня на офіційному закритті військово-патріотичної спортивної гри “Сокіл” Джура грамотами та медалями від відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я. Переможці та призери ( Гімназія N3 та N5 – третє місце; гімназія N4 – друге місце; гімназія N2 – перше місце).

 

 

Додати коментар