УГСП отримав гран-прі та Почесне звання «Лідер вищої освіти» на 40-ій міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра-2024»

Попри дію воєнного стану, з 24 по 26 квітня 2024 року, з використанням новітніх онлайн-технологій на двох сайтах, зокрема для українських учасників та для іноземних учасників, відбулась 40-а міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2024». Як і попередні десятиліття проведення на ній був представлений й Університет Григорія Сковороди в Переяславі.

Незмінним організатором події стала Всеукраїнська громадська організація Товариство «Знання» за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України та ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти». Цього разу захід об’єднав заклади вищої освіти з України, Німеччини, Польщі, Литви, Австрії, Чехії, Словаччини, Кіпру та Болгарії.

У 2024 році у виставці брали участь 63 українські заклади освіти, а загальна кількість учасників долучених в он-лайн форматі на двох платформах становила близько сотні. Сумарно, протягом двох днів роботи виставки, сайт українських закладів освіти  відвідало понад 4700 унікальних відвідувачів.

У рамках події відбулося 46 віртуальних заходів: конференції, презентації, семінари, круглі столи  та майстер-класи, які проводили українські та іноземні учасники виставки.

Горді повідомити, що, за результатами виставки  Університет Григорія Сковороди в Переяславі, отримав Гран-прі у номінації «Профорієнтаційна робота, як вирішальний фактор конкурентоспроможності вітчизняного закладу освіти в умовах війни». Її підготувала кафедра професійної освіти факультету фінансово-економічної і професійної освіти, під керівництвом завідувачки, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України Ірини Доброскок. Командою було проведено ряд семінарів та круглих столів.

Поза тим, за досягнення у попередньому навчальному році, серед закладів вищої освіти, УГСП був відзначений Почесним званням «Лідер вищої освіти».

«З 2007 року на цій виставці наш університет завжди займає виключно переможні місця, чим ми безмежно пишаємося»,  – розповідає відповідальний секретар приймальної комісії Василь Якуба.

Вітаємо увесь колектив Університету Григорія Сковороди в Переяславі з новими звитягами та нагородами! Бажаємо подальших успіхів у всіх сферах діяльності та нових досягнень на шляху освіти, науки та творчості.

Додати коментар