У Переяславі за грантові кошти відкрили новий спортивний майданчик на центральному стадіоні (Фоторепортаж)

У вівторок, 30 квітня, на центральному стадіоні Переяслава презентували громадськості новий спортивний майданчик. Кошти на нього виділа Міжнародна організація з міграції (МОМ) за підтримки уряду Канади, інформує Proslav.

У Переяславі за грантові кошти відкрили новий спортивний майданчик на центральному стадіоні (Фото)
У Переяславі за грантові кошти відкрили новий спортивний майданчик на центральному стадіоні

У Переяславі за грантові кошти відкрили новий спортивний майданчик на центральному стадіоні

Під час урочистого відкриття міський голова Вячеслав Саулко зазначив, що для громади поява такої локації – велике свято. У першу чергу, саме для дітей.

«Сьогодні з особливими словами вдячності звертаюся до благодійного фонду, який допоміг втілити в життя побудову нового спортивного майданчика. Дякуємо, що ви нас помітили, що ви у нас повірили, і що дали можливість сьогодні вітлити у життя мрію багатьох дітей», – звернувся мер Переяслава й подякував також усім працівникам міської ради, управлінню соціального захисту населення й особисто Євгену Корнєєву та відділу фізичної культури та спорту за сприяння та реалізацію проекту.

міський голова Вячеслав Саулко

Також під час заходу висловили щиру подяку всі громадам, які прийняли участь у програмі «Людський вимір» та підтримали команду Переяславської громади під час захисту грантового проекту.

 

Асистентка проектів МОМ пані Катерина Шупанова від міжнародної організації з міграції висловила вдячність за запрошення та можливість бути присутньою на відкритті майданчика.

«Дякую міському голові, ініціативній групі за те, що вклали скільки зусиль для того, щоб реалізувати задумане… Доки я їхали сюди, довго думала над якоюсь влучною метафорою стосовно проробленої роботи. Ось цей прекрасний майданчик – це, на мій погляд, «плід». Ми з вами виростили своєрідне «дерево». Це був довгий процес. Ми разом навчалися, проводили діалогові сесії, ви набували досвіду з написання грантових заявок та співпраці з міжнародними організаціями… Я бажаю, щоб це «дерево» тільки зміцнювалося з часом, щоб воно приносило ще більше «плодів» й ті знання та навички, яких ви набули, допомагали розвивати вашу прекрасну громаду», – звернулася вона й вручила табличку від Канади та міжнародної організації з міграції.

Нагородили членів команди проекту «Простір для дозвілля різних категорій жителів Переяславської громади»

Вячеслав Володимирович вручив Євгену Леонідовичу Корнєєву та Іванюк Ірині Володимирівні подяки та подарунки.

У Переяславі за грантові кошти відкрили новий спортивний майданчик на центральному стадіоні (Фото)

Водночас пан Корнєєв запросив до нагородження членів команди, які з честю презентували та захистили грантовий проект «Простір для дозвілля різних категорій жителів Переяславської громади», зокрема:

  • Зоріну Вікторію Олегівну – головного спеціаліста відділу підтримки ВПО та ветеранів війни Управління соціального захисту населення Переяславської міськради;
  • Горбаченко Світлану Михайлівну – психологиню Центру професійного розвитку педагогічних працівників Переяславської міськради;
  • Гриценок Олену Юріївну – головного спеціаліста відділу спорту та охорони здоров’я Переяславської міськради;
  • Лисенко Ольгу Петрівну – головного спеціаліста Виконкому Переяславської міськради;
  • Коноваленко Тетяну Миколаєнко – інструктора-методиста КЗ «Переяславська дитячо-юнацька спортивна школа»;
  • Мільгевську Валентину Іванівну – головного спеціаліста Центру соціальних служб.
  • Погребну Майю Миколаївну – фахівця із соціальної роботи Центру соцслужб;
  • Ковальську Анелію Віталіївну – директора будинку освіти.

Грантодавці, представники міської ради та команда проекту побажала юному поколінню міцного здоров’я, спортивних звершень та бережно ставитися до нового майданчика.

У Переяславі за грантові кошти відкрили новий спортивний майданчик на центральному стадіоні (Фото)

З чого починалася реалізація проекту

Фахівці Переяславської міськради, за ініціативи управління соціального захисту, вперше взяли участь у конкурсі на отримання грантових коштів «Громадський простір для різних верств населення». Даний проєкт реалізовувала Міжнародна організація з міграції (МОМ) за підтримки уряду Канади.

Переяславську громаду обрали однією з 16 переможців у Київській області. На реалізацію проекту донор виділив фінансову допомогу в сумі 12 тисяч доларів. На ці кошти було закуплено й доставлено сучасне спортивне оснащення.

На стадіоні було облаштовано територію: уклали бордюр, зробили бетонування поверхні та уклали безпечне гумове покриття Підрядником виступив «Завод з виробництва спортивних та дитячих майданчиків BruStyle».

На новому дитячо-спортивному майданчику відвідувачі різних вікових категорій можуть безкоштовно займатися фізичною культурою та спортом, а діти – цікаво та якісно проводити дозвілля. На локації розташовані і тренажери, і ігрова зона для дітей, і спортивні елементи для відвідувачів старшого віку.

Додати коментар