Земля – наш спільний дім!

Цей вираз ми читаємо і часто чуємо в нашому повсякденному житті, використовуємо його в нашому спілкуванні. Земля – наша годувальниця, наш спільний дім. Вона віддає нам себе цілком, як любляча Мати живить, одягає і виховує своїх  дітей, створює для нас абсолютно унікальні умови, що дозволяють нам не тільки виживати, але й насолоджуватися життям у всій її красі і різноманітності.

Міжнародний день Матері-Землі щороку відзначають 22 квітня, він покликаний об’єднати людей з усієї планети у справі захисту навколишнього середовища та екологічного виховання , це день нагадування людству про біди та катастрофи, які відбуваються на нашій землі, це день, коли всі повинні замислитися над тим, що потрібно зробити для миру та спокою  на нашій землі.

Вихованці закладу дошкільної освіти №9 «Сонечко» напередодні свята разом зі своїми наставниками провели прибирання своїх майданчиків, упорядкували квітники, висадили квіти та провели «Веселі старти».

Для малят  інструктором з фізичного виховання Катериною ГАЙДУК, музичними керівниками  Наталією ДАНЧУК,  Лілією ЧЕПІГОЮ та вихователями середніх груп  організовано та проведено тематичне свято «Земля – наш спільний дім!».

Земля – це величезний дар, ресурси якого буде неможливо використовувати вічно. Ми не зможемо врятувати планету згадуючи про неї лише один день на рік. Саме тому слід піклуватися про оточуюче нас  середовище протягом всього року.

Що людина посіє – те й пожне. Не будемо про це забувати!

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»

Додати коментар