“Подаруй світло Харкову”: Переяславська громада передає альтернативні джерела енергії

Переяславська громада ніколи не лишалась осторонь подій, що відбуваються в нашій країні. Коли потрібно прийти на допомогу – діємо. Бо це про нас, про українців. Ми не лишаємо своїх у біді і завжди готові прийти на допомогу.

«Подаруй світло Харкову»: працівники виконавчих органів  Переяславської міської ради, сфери культури, освіти та депутати міської ради, активно долучилися до підтримки незламного Харкова, який щодня потерпає від обстрілів російських окупантів. 1 генератор та близько 50 заряджених павербанків вже зібрано та надіслано харків’янам, ще 1 генератор та близько 50 заряджених павербанків формуються на відправку, на частину коштів, зібраних освітянами, ще планується закупка альтернативних джерел енергії.

Зважаючи на ситуацію з енергетикою на Харківщині, у пріоритеті генератори, заряджені павербанки, еко-флоу, акумулятори, батерейки. Потреба актуальна. Тож, якщо хто має можливість і бажання долучитися – не зволікайте! Пункти збору енергодопомоги діють при місцевій раді і старостатах. Долучитися до збору допомоги може кожен охочий.

 

Додати коментар