Директор КНП «Переяславська БЛІЛ» Ігор Гомонай вирішив не продовжувати співпрацю із закладом

14.04.2024 року закінчився випробувальний термін директора КНП «Переяславська БЛІЛ». У зв’язку з сімейними обставинами та станом здоров’я, Гомонай Ігор Васильович вирішив не продовжувати співпрацю із закладом.
За 1 квартал 2024 року було виконано:
1. Збільшено надходження від НСЗУ за «пролікований випадок» у 3 рази в порівнянні з аналогічним періодом минулого року (незважаючи на втрату трьох пакетів);
2. Покращено взаємодію з донорами / благодійними фондами та місцевими підприємцями:
– благодійна допомога у «натуральній формі» – 2 750 000 грн;
– благодійна допомога у грошовій формі 1 100 000 грн;
3. Запущено процес оновлення матеріально-технічного стану відділень;
4. Покращено комунікацію між закладом та громадами;
5. Запущено процес створення системи контролю якості надання медичної допомоги.
На запитання та здивування колективу про дане рішення Ігор Васильович відповів: «Завжди згадуватиму з внутрішнім теплом останні три місяці… Це була велика честь очолювати чудесний колектив закладу. Впевнений, що лікарня під керівництвом нового директора продовжить шлях реорганізації та розвитку. Сподіваюся, що і жителі громади відчули певні зміни в роботі лікарні…
Особлива подяка Саулку Вячеславу Володимировичу за запрошення, за всебічну підтримку та зусилля спрямовані на розвиток закладу. Радий, що на життєвому шляху зустрів Вовчанівського Василя Петровича, який також всебічно підтримував з першого робочого дня».
Колектив, в свою чергу, щиро дякує директору за пророблену роботу, але і одночасно засмучений, адже Ігор Васильович нагадав, що керівник дійсно може бути зацікавлений у своїй роботі та повністю відповідати посаді. Працювати з Ігорем Васильовичем було легко та в задоволення! – допис із ФБ-сторінки Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування.

Додати коментар