Міський голова взяв участь у форумі “Життя регіонів в умовах війни”

Разом з іншими головами територіальних громад Бориспільщини, керівництвом Бориспільської районної військової адміністрації та районної ради є учасником форуму “Життя регіонів в умовах війни”. “Зроблено в Україні” – важлива панель, у якій мали нагоду і честь заслухати виступ Президента України Володимира Зеленського, промови прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, першої віце-прем’єрки Юлії Свириденко, міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олександра Камишіна та інших високоповажних учасників.
На цьому важливому майданчику обговорюють європейську інтеграцію України, її областей і територіальних громад; політику безпеки в регіонах, інфраструктурну політику, політику Героїв та підтримки Збройних Сил України, гуманітарну політику та ефективне врядування загалом.
Важливі тези та отримані знання неодмінно застосуємо у своїй роботі для того, аби навіть в умовах війни наші громади були успішними та відповідали на запити і очікування наших дорогих жителів – допис міського голови Вячеслава Саулка.

Додати коментар