Чергове засідання Конгресу місцевих та регіональних влад України

Конгрес – це прямий звʼязок та можливість ставити запитання. Влада контактує на всіх рівнях, тож маємо завдання, рекомендації та головне — підтримку в запровадженнях і змінах, що підсилять наші можливості. Піднімали основні на сьогодні теми: безпеку, економіку, енергетику та євроінтеграцію.
Президент вкотре наголосив, що ми повинні щодня посилено працювати, щоб якнайбільше захистити життя наших людей від російського терору.
Зараз час відкласти власні потреби громад на потім, головна потреба кожного українця — зупинити агресію та завершити війну. Ми зобов’язані докласти всіх зусиль, щоб відновити внутрішню безпеку для всіх українців. Маємо вберегти єдність, маємо вберегти країну, мобілізувати всі можливості.
Будь-які відволікання від головної мети — це втрата часу, який ми могли б використати на посилення обороноздатності. Воїни віддають життя, щоб ми мали цей час. Тож використовуємо його з максимальною ефективністю.
Під час Конгресу детально обговорили напрямки діяльності, які є пріоритетними: опір загрозам, відновлення цивільної інфраструктури, функціонування енергетичного комплексу, забезпечення стійкості енергетичної системи під час обстрілів, підтримка виробництва «Зроблено в Україні» та європейська інтеграція.
Проведення чергового Конгресу підтверджує, що Україна нарощує міць, працює над вдосконаленням та посилює євроінтеграційні процеси.
Маємо мету та впевнено рухаємось до неї в єдності!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Додати коментар