Запрошуємо жінок-підприємиць взяти участь у практичному тренінзі

Кожен другий малий бізнес сьогодні в Україні відкриває жінка. Попри війну і невизначеність, жінки-підприємниці продовжують вести бізнес, реалізовувати нові проєкти та пліч-о-пліч з чоловіками виборювати нашу незалежність.
У рамках сприяння розвитку жіночої бізнес спільноти в 2023 році був проведений перший на Київщині жіночий форум, проводились навчання для жінок-підприємниць з написання грантових заявок та вперше серед регіонів країни утворено Раду жінок-підприємниць при Київській обласній державній адміністрації (Київській обласній військовій адміністрації).
В продовження вищезазначеного, 08 квітня 2024 року в місті Києві відбудеться воркшоп «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів», за підтримки Київської обласної державної адміністрації (Київської обласної військової адміністрації), Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», бізнес-обʼєднання «Business Woman Club» та Центру підтримки експорту.
Практичний тренінг розроблено спеціально для жінок-підприємниць, щоб надати їм нових знань та навичок для оптимізації бізнес-процесів та підвищення конкурентоспроможності. Учасниці воркшопу матимуть змогу вивчити стратегії та концепції бізнесу, ознайомитися з перспективами штучного інтелекту, а також дізнатися про грантові та експортні можливості для бізнесу.
Програма воркшопу складатиметься з двох частин. Презентаційна сесія на тему «Взаємодія місцевої влади і бізнесу задля розвитку економіки країни» включатиме в себе виступи представників влади та бізнес-сфери. Також планується ярмарка вакансій, де компанії представлять можливості працевлаштування.
Під час практичної частини ми зосередимось на обговоренні основ бізнеспланування для отримання інвестицій та грантової підтримки, а також розглянемо податкове законодавство та правовий захист для ведення бізнесу в Україні.
Захід відбудеться в режимі офлайн та онлайн. Участь у заході безкоштовна, але потрібна попередня реєстрація.
Враховуючи зазначене запрошуємо 08 квітня 2024 року долучитися до заходу, де ви зможете зустрітися та обмінятися досвідом з іншими підприємницями, послухати натхненні історії успіху, дізнатися про ефективні бізнес-стратегії, грантові програми, соціальну відповідальність та отримати цінні
поради від експерток.
Реєстрація доступна за посиланням: http://bit.ly/3vyKtjA.

У відповідь надійде лист-запрошення та повна інформація щодо місця проведення.

Додати коментар