На вулиці Гімназійна у Переяславі проведено черговий етап робіт

На вулиці Гімназійна у Переяславі силами комунальників місцевого КП ВУКГ було проведено черговий етап робіт, передає Proslav.

На вулиці Гімназійна у Переяславі проведено черговий етап робіт
На вулиці Гімназійна у Переяславі проведено черговий етап робіт

Підрядник, що виконував роботи з ремонту каналізаційного обладнання на об’єкті, передав 60 тонн піску, який комунальники розрівняли за допомогою грейдера. Окрім цього, було профінансовано часткове асфальтування на перехресті з вулицею Покровська.

За словами начальника відділу капітального будівництва та ЖКГ Олександра Вітківського, це своєрідний бонус від компанії. Оскільки, таким чином підрядник хоче зробити собі візитівку перед майбутніми замовленнями.

Чи варто очікувати щебеневої висипки

Начальник відділу капітального будівництва нагадав, що складність виконання робіт на цій ділянці полягала у глибині, на якій закладені труби. Відтак, подекуди, доводилось рити до п’ять метрів.

 
Вітківський розповів, що такі вирви однією висипкою піском не виправити – потрібно щонайменше провести щебеневу висипку. Та й першого матеріалу необхідно кілька сотень тонн. Після чого потрібен час, щоб той осів.

Водночас Олександр Олегович зазначає, що на 2024 рік бюджетом не було передбачено коштів на придбання щебеню. Однак він сподівається, що міська рада зможе знайти рішення завдяки перевиконанню бюджету чи альтернативних джерел фінансування.

«Як тільки у нас з’являться кошти, ми зможемо говорити про капітальний ремонт, як проїжджої частини, так і тротуарів по вулиці Гімназійна. Наразі сподіваємося хоча б на отримання щебеню», – резюмував Вітківський.

Додати коментар