55 родин громади зібрав ХІІ родинний фестиваль «Скарби родинної творчості» Переяславського будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді

ХІІ родинний фестиваль «Скарби родинної творчості» Переяславського будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді зібрав у цьому році 55 родин. Девіз цьогорічного фестивалю – «Нас багато в мами й тата» і проходив він за підтримки Служби у справах дітей та сімʼї Переяславської міської ради (начальник Людмила Борисюк). Учасниками фестивалю стали родини, які підтримують творчі та освітні ініціативи БХТДЮМ, цікавляться захопленнями та здобутками своїх дітей, готові до творчих експериментів та інновацій. Тата, мами, бабусі й дідусі, старші сестри та брати навіть готові заради них вперше в своєму житті вийти перед глядачами на сцену, вивчивши складні для них танцювальні рухи й затанцювати разом таночок, відшліфувавши свої вокальні задатки, щоб заспівати з дитиною пісню чи навчитися рухів сценічного дефіле, щоб продемонструвати виготовлені разом із дітьми віночки. Ведучі фестивалю Тетяна Ковшун та Анна Мукоїда майстерно вели глядачів стежками багатогранної родинної творчості. А глядачі радісними аплодисментами зустрічали учасників, розуміючи скільки зусиль довелося докласти педагогам БХТДЮМ, щоб підготувати такі яскраві композиції, адже половина учасників – новачки! А ще учасники фестивалю показали, як у спільній творчості згуртовуються педагоги, вихованці та їх родини, створюючи своєрідну ауру, в котрій панує взаєморозуміння та підтримка один одного!
Нагородою усім учасникам фестивалю (звичайно ж окрім насолоди від творчої взаємодії) стали Подяки від директорки Переяславського БХТДЮМ Ніни Товкун та торти від Служби у справах дітей та сімʼї Переяславської міської ради.
Дякуємо Людмилі Борисюк за підтримку та надані солодкі подарунки!
Вітаємо усіх учасників фестивалю!
Бажаємо усім миру, злагоди, достатку і любові до прекрасного світу творчості!

Додати коментар